replica horloge

replica horloge
replica horloge

zaterdag 21 april 2018

IWC Portugieser '150 jaar Tourbillon-horloges vieren vakmanschap en innovatie

IWC Portugieser 150 Years Tourbillon
IWC-fans hebben misschien opgemerkt dat 2018 het 150-jarig jubileum is van het bekende merk uit Schaffhausen, Zwitserland. IWC werd opgericht in 1868 door de Amerikaanse horlogemaker Florentine Ariosto Jones en heeft geleidelijk aan een reputatie opgebouwd voor horloges met kwaliteitscontrole.
Van het Zwitserse bedrijf was niets minder te verwachten dan een echt feest. Daarom heeft IWC onlangs twee high-tech tourbillon-horloges onthuld: de nieuwe IWC Portugieser Tourmalingshows Tourbillon-editie "150 jaar" en de IWC Portugieser Constant-Force Tourbillon-editie "150 jaar."
Met een eeuwigdurende kalender en een tourbillon op zijn wijzerplaat, zal de Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon Edition "150 Years" zijn eigen plek markeren in de geschiedenis van het merk. De prachtige witte wijzerplaat heeft een gelakte afwerking en grote zwarte Arabische cijfers in het al populaire lettertype van IWC.
De koffer in Portugese stijl van 45 mm werd vervolgens gecombineerd met een zwarte Santoni alligatorriem en biedt ook een waterbestendigheid tot wel 30 meter.
In het hart van dit horloge ligt het zelfopwindende IWC-kaliber 51950, met een speciale 18k gouden herdenkingsrotor en ondersteund door een gangreserve van 168 uur. Het is te zien via een saffieren vitrinekast zodat iedereen kan genieten van zijn prachtige innerlijke werking.
Aan de andere kant is de Portugieser Constant-Force Tourbillon-editie "150 jaar" ondergebracht in een platina-kast van 46 mm, aangevuld met een zwarte alligatorriem van Santoni. Het is vrij gelijkaardig aan de Calendar Tourbillon Edition, hoewel de grote tourbillon een constantkrachtmechanisme heeft dat vermogen levert in zelfs impulsen aan het echappement.
Er is ook een behoorlijk drukke wijzerplaat, met een maanfase-weergave om 1 uur, evenals een gangreserve-indicator om 4:30 uur; en deze keer laat het handgewonden IWC-kaliber 94805, met 96 uur gangreserve, alles tikken.
Slechts 50 exemplaren van de IWC Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon Edition "150 Years" zullen ooit geproduceerd worden, elk voor $ 110.000, terwijl elk van de 15 IWC Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition "150 Years" -horloges een verbazingwekkende $ 253.000 kost.
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex